Не мисля, че съм вземал съзнателно решение да се занимавам с озвучаване на анимационни филми, от много малък съм огромен фен на тези филми. Това каза в предаването "Добър ден, България" на Радио "Фокус" Ангел Проданов - Ачо, певец и озвучаващ актьор. Винаги съм искал да го правя, то е много трудно като работа и в същото време много забавно, добави Ачо. По думите му, тази работа изисква много концентрация, да успяваш да пресъздадеш емоцията, но и да го направиш в точното време, за да пресъздадеш точно образа. 

Ачо разказа още, че именно благодарение на участието му в един от сезоните на "България търси талант" е получил покани за няколко кастинга и е спечелил един от тях. Според него, това е платформа, която може да ти даде много. Вече участва и работи по сериала "Големият Нейт" и е много горд с този проект.

"Абсолютно всеки човек би могъл да се научи на дублаж, стига да няма говорни дефекти, да има добра дикция и артикулация, и да умее да работи със собствения си глас, както и да е готов да се изтощи, но тази умора е много различна и удовлетворяваща", добави той.

Нищо друго обаче не го прави толкова пълноценен, колкото да прави музика. 

Някои от неговите парчета набират милиони гледания в различните платформи.

В ефира на радио "Фокус" Ачо направи няколко имитации на анимационни герои, които трябваше да бъдат разпознати от екипа.