Днес излезе втора част от една поредица, която само при нас може да се слуша засега, тя е детска поредица и се казва "Котките воини“. Това каза за "Фокус“ Ана Клисарска от Storytel. "Тази книга много ще се хареса не само на малки, но и на големи слушатели“.

Също нещо много хубаво, но във всяко време – излезе втора част на "Лейди Гергана“ на Цветелина Цветкова, допълни Клисарска.  "Една много смешна книга, не по-малко смешна от първата част. Излезе съвсем наскоро "Моето семейство и други животни“ на Джеръл Даръл, който няма нужда от представяне. Излезе и "Изкуство на победата“ на Фил Найт, поредната книжка от поредицата за Мери Попинз“.

Излезе и автобиографията на Арнолд Шварценегер, предстои и първата книга на Ромен Кари, за феновете на Хари Потър предстоят няколко книги, така че за всеки вкус има за нещо, каза още Клисарска.

Имаме конкурс, за втори път обявяваме конкурс за пилотен епизод на оригинален радио сериал, допълни още Клисарска. "Първият път беше през 2020 г., когато затвориха заради ковид. Сега очакваме още по-добри неща да дойдат, за всички, които са утвърдени автори, а и за всички, които имат амбиция, желание могат да опитат. Този път имаме тема на конкурса "Светът след утре“ и това е тема, която обявихме заедно с нашите партньори.“