На фона на рекордно високата инфлацията цените на жилищата също стигат до върхови стойности. Ще има ли успокоение на пазара на имотите и кога? За какво да следим, когато купуваме жилище преди завършен строеж, и кои са индикаторите за проблем? Тези и други теми коментираме на 20 февруари в сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" със собственика на агенция за недвижими имоти Йордан Божилов.

На фокус ще бъде и друга нашумяла тема - тази за мигрантската криза. Очаква ли ни такава и какви мерки трябва да предприемем след откритите тела на 18 мигранти? По темата говори експертът по национална сигурност и ректор на УНСС проф. Димитър Димитров.

В Световния ден на социалната справедливост разговаряме с Албена Атанасова - заместник-кмет по направление “Социални дейности и интеграция на хора с увреждания" към Столична община. Ще преодолеем ли неравенствата и как? Отговорите очаквайте след 09:20 часа.

Междувременно следим и ви запознаваме с актуалните събития у нас и по света.   

Започнете деня с програмата на Радио "Фокус" и сутрешния блок "Добро утро, България" от 07:00 до 10:00 часа с водещ Габриела Ганева.