Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда днес във Варна, предаде репортер на Радио “Фокус" – Варна . Инициативата се организира от неправителствената организация Анимал Хоуп в морския град.

Базарът е последен за тази година и ще се проведе пред Cafe Club CherAmi, кв.Чайка бл.188, днес до 18 часа. До дните на базара, желаещите могат да дарият неща, които да бъдат включени в базара, с цел събиране на средства за бездомните животни. В деня на базара посетителите ще могат да се запознаят и с част от екипа на Анимал Хоуп Варна.

“Ще може да попитате как да станете част от нас за да помагате. Ще може да предложите нови идеи, които биха помогнали нещата да се случват по-лесно. Нашите пухкави приятели ще очакват вашата помощ. Всички събрани средства ще бъдат обявени след преброяването им и ще бъдат насочени изцяло за закупуване на храна и покриване на ветеринарните ни сметки. Нека заедно се опитаме да променим света за повече бездомничета към по-добро!

Благодарим на всички, които ще ни подкрепят и ще станат част от това събитие, защото заедно можем повече", допълниха от Анимал Хоуп – Варна.

Десислава ВАСИЛЕВА