Техническият директор на ЦСКА - Михаил Александров заяви, че няма значение кога ще се срещнат "червените" и Лудогорец - в първия или последния кръг. Той говори след днешния жребий за новия сезон.

Защо жребият да е неприятен? Каква е причината да е неприятен? Дали ще се срещнем с Лудогорец в първия или последния кръг - няма никакво значение. По-важно е да се концентрираме в това как ще си свършим работата на терена.

Не мисля, че се чувствам неудобно. Напротив. Чувствам се в доста свои води. Работата върви усилено, да не кажа денонощно, но доста часове. Надявам се да видя резултати от тази наша работа. Очаквайте със сигурност входящи и изходящи трансфери. Нека не казваме нещо, което не е станало. Със сигурност не искаме да бързаме в този тежък момент за отбора. Смятам, че ще вземем най-правилните решения.

Нека се стигне до такова нещо. Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите. Ще коментираме, ако се стигне до такова нещо. Редно е да направим така, че български отбор да играе в Европа", каза Александров.