Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се появи на първата тренировка на отбора за идния сезон. Той бе посрещнат радушно от по-голяма част от привържениците, уважили старта на Станислав Генчев на "Георги Аспарухов", като не отказа няколко снимки. Сираков изгледа първото занимание, седнал на пейка до помощното игрище на спортния комплекс, а компания му правеше доскорошният помощник-треньор на отбора Красимир Петров.

Около стотина почитатели на столичани присъстваха на тренировката, като не пестяха аплодисменти за любимците си. Най-много овации заслужи Илиян Стефанов, който тренира по специална програма, след като претърпя операция през март на скъсана предна колянна връзка и латерален менискус. Очакванията са, че Стефанов, който бе използван като нападател от бившия треньор Николай Костов, ще пропусне по-голяма част от есенния дял на новия сезон и ще започне пълноценни натоварвания едва към края му.

На първата тренировка бе още и директорът на академията Елин Топузаков, който също е бивш треньор на "сините".

Станислав Генчев заложи в първото занимание основно на бегови упражнения, а в първия етап от подготовката ще се набляга на физическата форма.