Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на "моряците" от лятната подготовка. Той разкри, че в отбора се чакат да пристигнат един полузащитник и двама атакуващи състезатели.

"Знаете, че искахме да продължим с Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия и Атанас Илиев, но тримата обявиха, че имат желание, но искат да чакат за чужбина. Мисля, че Пабло Гарсия дори е подписал някъде. Билал Бари идва в събота и започва с нас, докато Илиан Илиев - младши се прибира в Аполон, има договор“, каза специалистът.

Илиев обяви, че треньорският щаб иска да вземе един халф.

"Брено Тейшейра започва подготовка, надяваме Уеслен Жуниор до лагера да започне да тренира с отбора", обясни наставникът и допълни, че в понеделник трябва да му махнат конците от челюстта.

"Чакаме халф и двама офанзивни играчи. Преотстъпеният Велислав Василев се връща в отбора. Групата - заедно с връщащите се от националните отбори ставаме малко повече, със сигурност ще има освободени хора или преотстъпени, но на този етап нека да видим какво ще вземем. Имаме разговори с няколко футболисти, но не става бързо“, допълни наставникът.

Запитан кога очаква Брено Тейшера да се завърне, Илиев посочи, че кръстна връзка е специфична контузия, някои се връщат много бързо, други не толкова.