Възпитаниците на ДЮШ от Левски спечелиха два трофея на завършилия в неделя "Турнир на талантите“, който се проведе на Национална футболна база в София. "Сините“ бяха безапелационни при родените през 2012 г. и 2016 г., а завършиха на второ място при родените през 2013 г. и 2015 г. Част от наградите връчи бившия капитан на Левски Николай Михайлов.

При набор 2012 г. надпреварата се проведе по правилата на Футбол 9, като участваха 8 отбора, разделени в две групи по 4 състава. "Сините“ с треньор Станислав Богданов участваха с два отбора, като се срещнаха на ½ финала. Срещата бе спечелена от първия отбор на Левски, а на финала бе надигран Пирин с 1:0.

Явор Луканов бе провъзгласен за вратар № 1 на надпреварата, а Владислав Георгиев взе приза за най-добър защитник.

При набор 2016 г. участваха 10 отбора, разделени на две групи по 5 състава, а надпреварата се проведе по правилата на Футбол 5. "Сините“ с треньор Радостин Борисов участваха с два отбора, като първият бе категоричен, печелейки всички срещи в груповата фаза. Вторият отбор на Левски започна с 9:1 над Мургаш и с 11:0 над Верея, след което загуби от София Спорт с 1:2, но победи с 4:0 Национал 2.  На ½ финалите първият отбор на "сините“ победи с 4:0 София Спорт, а вторият загуби със същия резултат от Национал 1. На финала Левски 1 надигра Национал 1 с 3:1, а Левски 2 спечели бронзовите медали след победа в малкия финал над София Спорт с 5:2. Костадин Филипов от "сините“ стана голмайстор на турнира, а приза за най-добър защитник отиде при Владислав Митов.

При набор 2013 г. с треньор Християн Христов Левски бе безгрешен в груповата фаза, записвайки 3 победи – 5:0 над Септември, 2:0 над Миньор Перник и 2:0 над Арес. На ½ финала бе победен Славия с 2:0, но "сините“ загубиха последната среща с 0:1 от Национал.