Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич е силно мотивиран да постигне резултати и да остане дълго на поста. При представянето си пред медиите той заяви, че най-важни ще са резултатите, а всичко останало е просто романтика.

"Благодаря на клуба, че ми гласува доверие. Силно съм мотивиран, знам къде идвам, в отбор с големи цели. Нямам търпение да започна да работя с играчите, да усетя съблекалнята. Основната задача е да имаме стабилност, няма да е лесно, но аз съм наясно какво се очаква от мен", заяви той след встъпителните си думи, които каза на български език по време на пресконференцията.

"Усетих, че това е моето място и искам да бъда част от тази кръвоносна система. ЦСКА е голям клуб с армия от привърженици. Най-важни са резултатите, останалото е романтика. Нужно е търпение, важните решения се взимат, когато може да се обмислят, а не когато човек е поставен под натиск. Работя с идеята да съм в ЦСКА до живот и се надявам с резултатите да подновим договора, който сега е за 1+1 години", допълни Томислав Стипич.