Двойна победа донесе българската делегация по брейкинг от Световното първенство за младежи "World breaking kidz battle", състояло се в Любляна, Словения.

В индивидуалното представяне Пламена Георгиева с танцов псевдоним "Bgirl Fire bird" спечели за втора поредна година битките в категория девойки до 18 г. След квалификациите, срещите продължиха между 32 участнички. С голяма лекота на движение и самочувствие Пламена надигра съперничките си в три последователни битки, като това проправи пътя й до финалната среща, където се изправи срещу представителката на Украйна Владислава Букориз  "Bgirl Sonya". Срещата от този танцов сблъсък завърши с 3:0 рунда в полза на "Fire bird".

Вторият успех е в груповото надиграване на отборите между държавите. След проведеното представяне на всеки един отбор българският  тим беше избран сред четирите най-добри, които да се ъревновават за първото място. С голямо превъзходство и убедително гласуване българите спечелиха първият си батъл срещу отбора на Беларус. Така си запазиха място за финал срещу смесеният тим на Швейцария и Франция, който бе надигран в битката с 4:3 гласа в полза на България.

Третият по важност пробив е надиграването в категория двама срещу двама до 18 години, където Николай Петров "Dexter M" и Божидар Пехливанов "Big Bo" са вицешампиони, сле като водеха оспорвана битка за спечелване на финала срещу смесеният отбор с участници "Bboy Tafic & Bboy Stimul".

Състезанието се организира за трета поредна година в Любляна с участието на състезатели от 16 държави: България, Словения, Швейцария, Франция, Италия, Полша, Хърватия, Украйна, Англия, Казахстан, Беларус и др.