Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново говори за бъдещето на крилото на "белите" Тони Тасев, чийто договор изтича през това лято.

"Тасев ми каза "да", предложен му е нов договор. В крайна сметка никого не спирам, ако си намери отбор, предлагащ му подобри условия. Ерол Дост има качествата да играе в Славия, докато другите двама Кристиан Добрев и Ивайло Марков със сигурност си тръгват.

Може да се класираме на голямо първенство, когато в България играят преобладаващо българи. Не виждам шансове, ако я караме така. Селекционерът Илиан Илиев има положителното качество, че е куче. Той сам си избира футболистите и никой не му определя състава. Не можеш да го накараш да пуска точно някой футболист. Цялостно трябва да се подобри притока на играчи от чужбина. Виждате, че 4-5 клуба в Първа лига са съставени изцяло от чужди футболисти.

Дано поредният експеримент с формата на шампионата да е сполучлив. В подобни случаи през предходните години това не повиши качеството на играта. Само с експерименти не се достига до кой знае какво. За добри резултати ни трябват база, треньори и състезатели, които искат да постигнат резултати. Щастлив съм, че в последния мач на Славия от първенството имахме 11 наши футболисти в състава", каза Стефанов.