Тервел Пулев призна, че преговаря с бивш световен шампион за следващия си мач, без да споменава име. 41-годишният боксьор добави, че още няма нищо подписано, но този, с когото се водят разговори, е ставал световен шампион в две категории. Мачът по всяка вероятност ще е през есента.

Пулев, който е бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, има 19 победи, от които 14 с нокаут, в 20 двубоя на професионалния ринг. В последната си среща през март той победи камерунеца Роли Ламбърт с единодушно съдийско решение в "Арена София".

Той коментира и казуса със Спортен център "Пулев", част от който е пострадал заради ремонтни дейности.  

"Сградата на спортния център, която е съсобствена. Ние имаме помощение, но съседното помещение го купува инвеститор и решава да го събори. Това е незаконосъобразно. Ако аз имам апартамент в дадена сграда, аз не мога просто да го съборя. Трябва да имам съгласието на съседите и разрешение от държавните органи. Без документи това е незаконно", заяви той в пресконференцията "Златните ръкавици на България" по повод 100 години на Българската федерация по бокс.