Министърът на младежта и спорта Георги Глушков присъства на премиерата на документалния филм "История на бъдещето“, посветен на най-новата история на волейболния Левски. Лентата на продуцента Иван Петров разказва за срещата на Владимир Николов през 2016 година с предприемачите и големи фенове на волейбола Давид Давидов и Атанас Гаров и за изминатия от тях път към най-високите цели до изграждането на най-добрата школа в Европа.

Разказът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието. Той обръща внимание на инициативите, които клубът развива - от срещите с големи български шампиони, през разнообразните обучения, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и момичетата от школата до изграждане на връзки с елитни университети в САЩ и с водещи професионални клубове на Стария континент.

По време на събитието бе даден старт на дарителската програма "Съмишленик“ за новия сезон, а присъстващите имаха възможност да се срещнат с шампионите от мъжкия отбор. Женският състав, спечелил бронзовия медал в първенството, както и с шампионите на бъдещето - момчетата и момичетата от школата на Левски.