Макларън може да атакува титла през следващия сезон във Формула 1, сигурен е пилотът на екипа Ландо Норис. Именно той спечели Гран при на САЩ в Маями през изминалия уикенд. Това бе първа победа за отбора от 2021-а насам, когато Даниел Рикардо и Норис завършиха първи и втори на "Монца".

Макларън, вторият най-успешен състав в историята по победи, не е печелил титлата от 1998-а. При пилотите за последно Люис Хамилтън триумфира през 2008-а.

Запитан дали Макларън може да се бори за първи места при пилотите и конструкторите, Норис отговори: "100%. Казвам го, въпреки че съм здраво стъпил на земята. И в началото на годината казах, че можем да печелим състезания. Искам да вярвам и ми трябва това самочувствие за догодина, когато можем да атакуваме повече. Можем да направим следващата стъпка. Вече съм победител в Гран при, но това не променя начина ми на подготовка и отношението ми към състезанията. Все още съм си същият човек, просто искам повече победи", добави Норис, цитиран от агенция "Ройтерс".