Трикратният световен шампион във Формула 1 - Макс Верстапен, сподели очакванията си преди първото за годината състезание в Америка - това в Маями, Флорида.

"Маями винаги е едно от най-тежките трасета, особено заради горещината и влажността. Очакваме с нетърпение предизвикателството този уикенд. Това е интересна писта с истинска смесица от завои и дълги прави. Затова бъде от решаващо значение да извлечем всичко от автомобила през целия уикенд“, сподели Верстапен.

"Пистата е добра за състезания, с някои високоскоростни участъци, което я прави още по-интересна. Това ще бъде втори пореден случай, в който имаме спринт. Уикендът тук винаги е натоварен както за екипа на пистата, както и за този извън нея".

"Имаме много добри спомени на пистата в Маями. Събитието не разочарова и се справя добре със създаването на забавна и вълнуваща атмосфера за феновете. С нетърпение очаквам да се състезавам с новата си каска от специалното издание за този уикенд и да нося дизайна, който отразява страстта на феновете към спорта“, завърши Верстапен.