"История на бъдещето". Това е името на документален филм за волейболния Левски. Премиерата му ще бъде на специално събитие, което ще се проведе на 15-и май в спортна зала "Левски София".

Премиерната прожекция идва в изключително емоционален момент - след спечелването на шампионската титла на България при мъжете, отново, след 15 години, и заслужените бронзови медали при жените от възстановения отбор на "сините" при дамите.

За да отбележат специалния момент с фантастичната публика на "Левски", подкрепяща горещо раждащите се в школата звезди на бъдещото на българския волейбол, от клуба решиха да направят подарък за феновете.

Освен специалните гости, съмишленици и партньори, подкрепящи мисията на "Левски" да изгражда шампиони на игрището и в живота, на премиерата на филма ще имат възможност да присъстват и 250 привърженици.

Всички присъстващи ще имат щастието да се срещнат и с шампионите от мъжкия тим, както и с шампионите на бъдещето от женския.

За да имат шанса да бъдат част от премиерата на "История на бъдещето", феновете трябва да се регистрират на специалния сайт: www.historyofthefuture.film.

Много изненади очакват присъстващите на събитието на 15-и май. А то ще е повече от премиера, както от клуба вярват, че създават "повече от спорт".

Филмът "История на бъдещето“ на продуцента Иван Петров е разказ за партньорство между група ентусиасти, които са решили да покажат как през общата си любов към волейбола могат да изградят нещо наистина значимо в европейски и световен мащаб.

През 2016 г. се преплитат пътищата на легендарния български волейболист Владимир Николов с тези на Атанас Гаров и Давид Давидов, за да поставят началото на успешно партньорство – най-новата история на волейболен клуб "Левски“.

"История на бъдещето“ е документален филм за този път, подчинен на философията, изповядвана от тримата ентусиасти.

​Личностното развитие на младите хора е възприето като цялостен процес, в който се инвестира целенасочено.

Клубът се стреми да изгражда не просто атлети, които са физически подготвени, а психически и емоционално устойчиви, мислещи хора - личности, които да функционират адекватно, както в професионалния волейбол, ако изберат да се занимават с него, така и като активни граждани във всяка сфера на обществения живот, в която ще се развиват след спорта.

Филмът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието и разказва за инициативите, които ВК "Левски“ развива – от срещи с големи български шампиони през разнообразните обучения, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и момичетата от школата, до изграждане на връзки с елитни университети в САЩ и с водещи професионални волейболни клубове в Европа.

Събитието на 15-и май съчетава минало и бъдеще, личностно и екипно израстване, в приятна компания сред съмишленици – хора, които милеят за израстването ни като нация, поддържайки добри примери за успехи, постигнати с общи усилия.

Хора, които подкрепят мисията на "Левски" и пътя към изграждането на най-добрата волейболна школа в Европа. Но премиерата ще бъде и среща с изгряващите звезди на този разказ – момчетата и момичетата от ВК "Левски София“, както и техните будители.

За да имате шанса да присъствате на специалното събитие, направете своята заявка на сайта на филма www.historyofthefuture.film.