Напрежението в Левски достига точка на кипене. Столът на треньора Николай Костов се клати сериозно и всеки един момент той може да падне от него. И причината са не само трагичните резултати напоследък, но и изпуснатата съблекалня, пише "Тема спорт".

Подходът на специалиста към дербито с ЦСКА (1:3) е вбесил лидерите на "сините". Затова и на полувремето в съблекалнята е имало крясъци и разговори на висок тон. А капитанът Вандерсон Цунами, Джавад ел Джемили и централният нападател Рикардиньо директно са заявили на наставника, че няма да спазват зададените преди двубоя тактически указания.

Отборът бе в серия от 10 шампионатни двубоя без поражение, преди да бъде унизен в Разград - 1:5 от Лудогорец. След това се стигна до срамното 0:2 от ЦСКА, в което отборът не отправи точен изстрел. Този двубой бе последван от 1:3 от Черно море на "Тича". След тези сериозни издънки, при които играта бе безлична и под всякаква критика, Левски се свлече на пето място в класирането. Което означава, че може и да не се добере до квота за Лигата на конференциите.