Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и анализатор на Sky Sports - Гари Невил заяви, че Арсенал е много по-добър отбор от миналата година и ще спечели последните си три мача в английското първенство по футбол.

"Арсенал е далеч по-добър отбор от миналата година. Психически са непоклатими. Хората мислят, че е заради завръщането на Уилям Салиба, каквото е и моето мнение, но не е само това. Те имат фокус, дисциплина и се грижат за всеки детайл в защита.

Може би се поразклатиха в няколко момента - срещу Вила и в Шампионската лига, но това се случва на всеки отбор. Каквото и да стане, те гледат само напред. Мениджърът им Микел Артета се грижи за това. Много по-напред са от позицията, в която бяха през миналия сезон.

На "Олд Трафорд" никога не знаеш какво ще се случи. Този стадион може да бъде гробница за отбори, дори и в моментната форма на Манчестър Юнайтед. През тази година там печелеха много от отборите в долната половина на таблицата, но на тези от горната половина изобщо не им беше лесно", каза Невил.

Арсенал остана начело на класирането във Висшата лига с победа с 3:2 срещу Тотнъм в неделя. Манчестър Сити обаче държи съдбата на титлата в свои ръце, тъй като е само на точка зад "артилеристите" и има мач по-малко.