Защитникът на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд коментира предстоящата раздяла с мениджъра Юрген Клоп. В началото на годината специалистът заяви, че ще си тръгне от "Анфийлд"

"Бих казал, че в мен има някакво чувство на несигурност относно идването на нов мениджър. Ситуацията ще бъде напълно различна и ще бъде странно, когато се съберем за предсезонна подготовка, тъй като трябва да възприемем нов стил на игра.

Юрген Клоп беше невероятен. Дължа всичко на него като играч. Мислех си за това наскоро. Единственото нещо, което един млад играч може да иска, е да получи възможност. Може само да се надяваш, когато си на 18-19 години, да имаш мениджър, който е готов да ти даде шанс. Аз имах късмет с това. Но не е само това. Той ме прегърна и ме преведе през всичко - възходите и паденията, победите и загубите. Научи ме да мисля мач за мач, защото при първия лош мач си мислиш, че никога няма да ритнеш топка отново. Той обаче ти дава нужното успокоение.

Новият мениджър ще дойде и ще промени начина, по който играем. Ще донесе различна култура и послания, но докато манталитетът за победа, желанието за успех и вътрешната ни мотивация да печелим и да бъдем в битката за титлата и през следващия сезон, са в нас, тогава всичко ще бъде наред, независимо кой ще е новият мениджър", каза Александър-Арнолд.