Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти остана доволен от успеха на тима му над Майорка (1:0). Все пак специалистът обърна внимание на слабото първо полувреме.

"Мачът се разви така, както очаквахме. Майорка винаги играе с голямо себераздаване. През първото полувреме не играхме добре, действахме прекалено бавно. Втората част бе далеч по-добра. Това бе важна победа, която ни приближава до титлата. Намираме се в добра серия, а сега е време да мислим за сряда. Ще имаме достатъчно време да се възстановим.

Отборът играе солидно и показва постоянство в изявите си... Не винаги играем добре, но винаги се борим докрай. Това е хубаво. Всички говорят за качеството на играта, това е така. Ние имаме състав с голяма класа, но понякога, когато класата е толкова голяма, е по-трудно да виждаме себераздаване.

Дори и в момента понякога се налага да го търсим. Често се случва, когато не бележиш, да бъдеш наказан. За щастие се защитавахме добре и почти не дадохме възможности на съперника. Трябва да не допускаме лесно да губим топката, защото, когато това се случи, става по-трудно", каза Анчелоти.