Треньорът на Милан - Стефано Пиоли сподели очакванията си от мача с Рома в Лига Европа. "Росонерите" приемат "вълците" на "Джузепе Меаца" в първа 1/4-финална среща от Лига Европа тази вечер от 22:00 часа.

"Това е различен турнир, различна история. Знаем колко е трудно да се изправиш срещу добър противник, който показва отлична игра, но ние подхождаме към този мач в добра форма и ще покажем всичките си качества на терена.

Рома се промени с идването на Даниеле Де Роси. Не изучавахме директните мачове в шампионата, а се фокусирахме върху новите идеи, които Де Роси внесе в отбора.

Това определено е добър момент за нас. Отборът е в добро настроение и подхожда достойно към решителния момент от сезона. Конфронтацията ще продължи 180 минути, но в този мач трябва да се опитаме да донесем нещо добро у дома.

В крайна сметка ще трябва да играем с противници от най-високо ниво, това се случва още на четвъртфиналите. Тук има наистина силни отбори, това е много важна и престижна задача и трябва да подходим много внимателно към нейното решаване", каза Пиоли.