Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че ще прави още грешки като всеки друг треньор. Специалистът говори пред медиите преди утрешния мач на "бианконерите" срещу Фиорентина.

"Знаете ли колко грешки към направил? Със сигурност ще правя още, но точно затова футболът е велика игра. Не зависи от мен да кажа, че съм добър треньор. Аз правя най-доброто, на което съм способен, но правя и грешки като всеки друг.

В неделя ще се изправим срещу отбор, който игра добре срещу Аталанта. Създават доста възможности. Наясно сме с трудностите, които ще ни предложи утрешния двубой, така че се нуждаем от адекватно представяне и добър резултат. Победите увеличават самочувствието и помагат да гледаш по друг начин на нещата. Остават ни осем мача в първенството и трябва да печелим точки.

Лигата показва истинската стойност на отборите, а през сезона се случват много неща. В момента изоставане с 20 точки от лидера Интер, но не мислим за това, а за тези, които ни липсват, за да си осигурим участие в Шампионската лига. Мисля единствено за нашите цели. Трябва да се борим и да работим здраво, за да завършим сезона в топ 4", каза Алегри.