Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов не скри разочарованието си след равенство с Ботев Враца (0:0) в среща от 27-ия кръг на Първа лига.

"Със сигурност искахме да победим. Много важно беше да спечелим този мач, защото сме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление, отново не успяхме да реализираме гол и за пореден мач губим точки, което е разочароващо за нас.

Не бих казал, че ни изненадаха. Знаехме как ще играят и че предимно ще се защитават. Нямаме отбелязан гол и вината е в нас. Съжалявам, защото имах надежда, че ще успеем да победим.

Нямаме необходимите положения. Искам отборът да изглежда по друг начин в атака, да насища зоната пред тяхното наказателно поле, не бяхме ефективни и се губеха положителните неща в атака.

Със сигурност, във всички има напрежения, защото толкова мачове нямаме победа. Само с победа се излиза от тази серия. Силно се надявах, че днес ще победим и ще излезем тази серия, но явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат тези резултати", каза Панайотов.