Не сме далеко. Ако си вдъхнем повече увереност, ще се получат нещата- Това заяви крилото на Левски и младежкия национален отбор на България до 21 години Марин Петков след победата над Полша.

Младежите на България победиха като гости връстниците си от Полша в квалификация за Европейското първенство през 2025 година с 1:0. Голът вкара Петков.

"Очаквам тази победа да ни сплоти и всеки, ако дава максимума си, се надявам да се класираме на Европейско – заяви още Марин Петков. – За мен е чест да играя за страната си. Почувствах се много добре, няколко мача подред вкарах и с всеки един гол трупам повече и повече самочувствие. Мисля, че всеки един от нас искаше достатъчно тази победа и поздравявам отбора. Не мисля, че това, че играя напоследък ми дава самочувствие. Всеки мач давам максимума на терена, опитвам такива удари и се получава“.

Марин Петков не скри, че е останал впечатлен от стадиона, на който се изигра двубоя.

"Стадионът беше много хубав, голям. Във всеки един мач, когато играеш на такъв стадион, ти дава повече енергия и желание да показваш себе си“, заяви футболистът.