Бившият белгийски футболист Еден Азар не съжалява за развитието на мечтания му трансфер в Реал Мадрид, тъй като се наслаждава на живота след състезателната си кариера.

"Това беше моята мечта, мога да ви уверя. Дори и историята да не беше толкова добра, всички знаем за контузиите и други неща, но като погледна назад мога да видя снимките си как нося екипа на Реал Мадрид и това е нещо, с което наистина се гордея.

Прекарах седем години там - най-добрите спомени от футболната ми кариера. Срещнах страхотни футболисти и то не само вътре в отбора, но извън клуба, така че това бяха седем години на чисто щастие. Когато напуснеш, винаги има и малко тъга, но този клуб винаги е в главата ми, така че спомените ми са само хубави.

Наслаждавам се на живота си. Липсва ми да бъда с момчетата в съблекалнята, но сега имам свободата да правя всичко, което искам. Имам деца, имам семейство и мога да ходя до Белгия, за да виждам майка си и баща си. Мога да правя много неща. Но все още обичам футбола, така че ще правя нещо свързано с него в бъдеще. Сега искам да си почина и да се насладя на времето си. Не мисля, че ще бъда професионален треньор, но мисля, че мога да тренирам младежки отбори. Имам деца и искам да ги науча да играят футбол", каза Азар пред агенция PA.