Вторият отбор на ЦСКА спечели с 0:2 гостуването си на Оборище Панагюрище, в мач от 23-ия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се игра в сряда (6 март), на стадион "Орчо Войвода" в Панагюрище и стартира в 15:00 часа.

Точни за "червените" бяха Георги Чорбаджийски в 25-ата минута и Алесандро Николов в 71-ата минута.

Възпитанците на старши треньора Стамен Белчев контролираха случващото се натерена и заслужено си тръгнаха с трите точки.

В 25-ата минута ЦСКА поведе в резултата, след гол на Георги Чорбаджийски с глава. Асистенция за попадението му направи Юлиан Илиев, който центрира хубаво от корнер.

През второто полувреме по-добрата физическа и тактическа подготовка на "армейците" даде предимство на отбора. В 71-ата минута, при едно от разиграванията на топката по дясното крило, Александър Кожухаров запази кълбото, залъга двама играчи на домакините и върна към влизащия на скорост Алесандро Николов, който с топовен изстрел по диагонала реализира за 0:2.

С добри намеси под рамката на вратата се отличи стражът на ЦСКА Ивайло Неделчев.

До края на срещата отборът на Стамен Белчев съдаде няколко ситуации за отбелязване на гол, но без успех, и така срещата завърши при резултат 0:2 за ЦСКА.

ЦСКА II се намира на втората позиция във временното класиране, с актив от 55 точки.

Следващият мач на дублиращия ни тим е срещу отбора на Славия II (София) на 9 март, от 15:00 часа, на клубната база в Панчарево.