Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски разкри, че е предложил нов договор на треньора Александър Томаш и той е за две години. И също така обясни какви са задачите пред специалиста.

"Разговорът между Томаш и Павел Колев се точи един месец. Срещам ги аз един ден и питам какво става. Томаш казва: "Аз съм си казал условията". Павел Колев отговаря: Е аз защо не знам? Тогава аз се намесих, поръчах да му се прави договора и ще подпише за нови две години. няма да му казвам кой как да рита топката. Това не ме вълнува и не се меся там. Искам да върнем хората на стадиона.

На първо място в школата ограничих влиянието на родителите. Второ - налагам млади момчета от школата да се качват в мъжете. Но срещнах проблем с някои треньори. Искам да ви кажа, че от новия сезон на пейката на отбора в Първа лига ще седят само наши юноши.

В момента правя два терена в жк "Тракия". Базата е естествената стъпка, за да има бъдеще за младите във футбола. Без база няма как да ги привлечем", каза Крушарски.