Един от най-любимите български актьори Александър Сано взе участие в мотивационна среща с ученици от столичното 170 СУ "Васил Левски". Това съобщиха от район "Нови Искър" на страницата си във Facebook, видя "Фокус".

Сано гостува в кв. "Курило" на среща под наслов "Заедно срещу агресията“. Поканата е по инициатива на район “Нови Искър"-Столична Община и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ с цел превенция на насилието и агресията в училище.

Актьорът сподели за личния си опит и какъв е ключа към това да бъдем успешни. Бяха засегнати важни теми, които вълнуват подрастващото поколение, като кариерно ориентиране, от какво значение е да обичаме работата си и да се стремим към най-добрата форма на себе си.

На събитието присъстваха секретарят на ЦКБППМН, г-жа Петя Петрова, кмета на район "Нови Искър“ Владислав Владимиров, който е и председател на МКБППМН в район "Нови искър“, заедно с Николай Георгиев – секретар на МКБППМН и обществени възпитатели към комисията.

В края на срещата всеки имаше възможността да зададе въпрос, както и да получи личен съвет от актьора.