Нападателят на Левски - Илиян Стефанов сподели, че подготовката е преминала доста добре за него. Футболистът говори минути на "Летище София", след като тимът се прибра от лагера си в Турция.

Лагерът беше пълноценен. Съумяхме да изпълним това, което искаше треньорът. Според мен абсолютно всичко, което той изискваше, го постигнахме, като игрова обстановка, като дисциплина и очаквам да се представим много добре, но и по най-бързия начин да се нагодим към по-различното време, което е тук. Терените не са толкова добри в момента, така че по най-бързия начин да успеем да влезем в нашата почва.

Като цяло в самия спорт постоянно се разделят с футболисти. Местата се запълват, така че ние ще се опитаме, който си тръгне, който е дошъл, да се помага, да се влезе по най-бързия начин. Друг, който си тръгва, да се за добро.

Според мен беше доста добра идея да се играят повече мачове в подготовката, тъй като по време на сезона все пак си ограничен откъм смени, не всички футболисти играят и е много полезно за самите футболисти да натрупат игрови минути и да си върнат формата. Други да влязат във форма, други да надскочат себе си, така че доста добра идея.

Аз съм много амбициран. Лагерът мина доста добре за мен. С треньора постоянно си комуникараме. Той каза какви са му изискванията към мен. Аз ги изпълнявам. Помага ми да правя неща, които са ми малко по-трудни. Играя по някой път на различна от моя пост като централен нападател, но за отбора съм склонен винаги да помагам, където и да е.

Разочарование беше, но според мен доста добър двигател за втората част от сезона, така че ще го използваме по най-силния начин това нещо", каза Стефанов.