Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Гари Невил коментира информацията, че играчите на "червените дяволи" не подкрепят мениджъра Ерик тен Хаг. След поражението на тима от Нюкасъл (0:1) в 14-ия кръг на Висшата лига беше съобщено, че специалистът е загубил подкрепата на около половината съблекалня.

"Бях снизходителен към играчите на Юнайтед в продължение на 12 месеца, защото бях фокусиран върху гнилата среда и ситуацията със собствеността. Беше трудно за играчите да успеят в обкръжението си.

След като чух тези истории, си помислих, че се опитват отново да уволнят друг треньор, друга група играчи ще бъдат изхвърлени. Помислих си: "Спрете да говорите, затворете си устите, работете колкото можете и вдругиден се върнете и го направете отново.

Най-голямото предателство, което може да се случи във футболната съблекалня, е когато играчи или техни представители отидат в медиите, за да накърнят репутацията на мениджъра или други играчи. Това е дяволски непростимо“, каза Невил в подкаста "Придържай се към футбола“ на The Overlap.

В 15-ия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед победи Челси (2:1). Отборът е шести в класирането на Висшата лига с 27 точки.