В Национална спортна база "Раковски" се проведе последното заседание на Управителния съвет на БФХГ, или всъщност най-изненадващият съвет за годината.

Председателят на БФХГ Илиана Раева бе подготвила уникална изненада за своите колеги. С благодарност за съвместна работа, търпението и отзивчивостта през цялата 2023 година.

Мария Петрова, Невяна Владинова, Росина Атанасова, Деспа Кателиева, Мария Гигова, Мариета Дукова, Кремена Георгиева, Татяна Янчева, Ина Ананиева, Ани Бошева, Кристияна Генчева, Мариана Пищалова и председателите на Комисиите към БФХГ Мария Кънчева и Даниела Велчева се събраха, за да изпратят старата година.

"Членовете на УС/ БФХГ благодариха за невероятния жест от г-жа Илиана Раева и за пореден път искаха да засвидетелстват благодарност, че е сформирала едно много здраво и работещо ядро.

Така с много оптимизъм и веселие бе изпратена прекрасната за нашата художествена гимнастика година и с много оптимизъм и вяра, всички си пожелаха през новата година да са здрави, щастливи и успешни! Обещаваме ви една силна и успешна 2024 година! Защото ние можем", гласи още съобщението на БФХГ.