Уест Хем предложи награда от 25 000 паунда за информация, която може да помогне за залавянето на крадците, които нахлуха в дома на защитника на "чуковете" Курт Зума. Te са откраднали имущество на стойност 3 милиона паунда от играча и семейството му, съобщиха местните медии.

"В събота неизвестни лица нахлуха в къщата на Курт и семейството му, което много ги разстрои. За щастие никой не пострада, но това бе травматично преживяване за защитника на Уест Хем, съпругата му и младото им семейство. Крадците са отнели вещи със значителна стойност и лично значение за семейство Зума.

Семейството на Уест Хем Юнайтед продължава да оказва пълната си подкрепа на семейството на Курт. Председателят на клуба Дейвид Съливан призова всеки, който разполага с информация за самоличността на крадците, да я предостави на компетентните органи. Клубът предлага 25 хиляди паунда награда за информация, която ще доведе до ареста и успешното осъждане на крадците, проникнали в дома на Курт Зума през миналия уикенд", се казва в официалния сайт на лондончани.