26-годишният посрещач Стефан Иванов се раздели с мъжкия волейболен шампион Нефтохимик 2010, съобщиха от клуба от Бургас.

Двете страни се разделят по взаимно съгласие.

От клуба посочват, че Иванов бе преследван от травми, като последната бе контузията в коляното, заради която стана наложителна операция. При установяването на проблема не се знаеше колко време би отсъствал при евентуалната хирургическа интервенция.

"198-сантиметровият Иванов не е играл за Нефтохимик от средата на ноември – посочват от клуба от Бургас. - Първият мач, който пропусна, бе гостуването на ЦСКА. В този двубой, загубен впоследствие с 0:3, за носителите на титлата дебютира новопривлеченият тогава посрещач Бранимир Грозданов, който сега се възстановява от мускулно разтежение. Преди Иванов бургаският тим се раздели с друг посрещач – словака Марсел Лукс, който също имаше малшанса често да бъде контузен.  Нефтохимик взе още една "четворка" в лицето на Розалин Пенчев, играл за последно в Хебър. Другите на този пост са един от символите на тима Георги Петров и Виктор Недялков.

ВК Нефтохимик 2010 пожелава успех на Стефан Иванов в кариерата му занапред и дано травмите да го избягват".