Жребият за ЕВРО 2024 ни направи свидетели не само на късмета на участниците в групите, но и на безпрецедентна ситуация. Специфични за филмите за възрастни шумове се чуваха както в залата, така и в излъчването на живо на всички телевизии, които отразиха събитието в Хамбург, видя "Фокус"

Организацията беше на високо ниво и нещата вървяха безупречно почти до края. Но само почти. Когато започнаха да се теглят съставите от четвъртата урна, в прякото предаване се чуха, меко казано, необичайни външни шумове. 

От нищото, стенеща жена пое саундтрака на събитието и хвърли всички в залата в смут. На този фон участниците на сцената направиха всичко възможно да продължат жребия и да замажат положението, но моментът обиколи света за рекордно кратко време и стана вирусен в мрежата. 

И служителите на УЕФА, и много от официалните гости в публиката бяха шокирани. В залата се усещаше неловко вълнение всеки път, когато "онези" звуци, които представляваха такива от сексуален акт, бяха излъчени с максимална сила.

В социалната мрежа X вече има няколко такива съобщения с прикачени видеа, които са събрали стотици хиляди гледания.

Но какво всъщност се случи?

Даниел Джарвис, известен с шегите си, публикува клип в социалните мрежи, в който си призна всичко и пое отговорност за ситуацията: "Направих го! Аз бях там! Звуците на тегленето на ЕВРО 2024! Обичам ви, момчета!", похвали се той. 

Това не е първият път, когато Джарвис, известен в интернет като Jarvo69, прави нещо подобно. Успя и по-рано тази година по време на спортно предаване на BBC, а негова "жертва" тогава беше Гари Линекер, припомня Digi Sport. Подобен момент обаче е безпрецедентен на толкова високо ниво.