Над 100 състезатели от над 15 държави ще вземат участие в турнира за юноши и девойки до 16 г. от трета категория на Тенис Европа "OXYCOM CUP". В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други.

Турнирът се осъществява от Тенис Клуб "Авеню" със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на спонсори и медийни партньори.

"ОXYCOM CUP" ще се проведе между 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб "Авеню". Кортовете се намират в гр Бургас и представляват закрито съоръжение с три твърди корта. Базата на Тенис клуб "Авеню" притежава в допълнение 8 клей корта, фитнес, магазин, зона за отдих, детска площадка, паркинг и всички необходими условия за провеждането на висок клас турнири.

Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири.

В допълнение Тенис клуб "Авеню" е водещ клуб в България по отношение на работа с деца, развитие и утвърждаване на тези деца като успешни тенисисти и личности.

През 2024 година Медицински център "Оксиком" навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение.