Селекционерът на младежкия национален отбор на България - Александър Димитров остана доволен, но и ядосан след загубата на "лъвчетата" с 2:3 от Германия.

Двубоят ми се стори супер. Играчите дадоха максимума на възможностите си и направиха страхотен мач. Правят чудеса, за мен е удоволствие да работя с тях. Пламен Андреев не е виновен за нищо. Пламен Андреев, страхотен вратар и човек. Защо беше атаката към него преди този мач? Играчите изпълниха над 100% всичко, което искахме. Бяха перфектни. Играчите имат увереност и самочувствие.

Има хора, които пречат този отбор да се развива, има хора, които спъват нашия процес и много нерви и усилия хвърляме, за да се справяме с тези неща. Противопоставихме се на един изключително скъп и класен отбор и нашите момчета показаха, че имат потенциал. Нека футболните хора да си направят изводите дали в нашия шампионат трябва да има толкова чужденци и дали нашите играчи трябва да получат шансове. Ако нашите момчета получат повече шансове, ще имаме повече успехи, след като сме го докарали дотук", каза Димитров.