11 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в средата на октомври. Капитанът Андриан Краев, защитниците Кристиан Димитров и Патрик-Габриел Галчев и нападателят Марин Петков са извикани в мъжкия състав на Младен Кръстаич за европейската квалификация с Литва на 14 октомври в София и за контролата с Албания на 17 октомври в Тирана.

Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за мачовете на Панама от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ срещу Кюрасао (13 октомври във Вилемстад) и срещу Гватемала (17 октомври в Панама Сити).

Вратарят Пламен Андреев и полузащитникът Асен Митков са повикани в младежкия национален отбор за европейските квалификации срещу Германия на 13 октомври и срещу Косово на 17 октомври в София.

Нападателят Преслав Бачев получи повиквателна за юношеския национален състав на България до 19 години за тренировъчен лагер и приятелски турнир в Хърватия от 8-ми до 17-и октомври.

Полузащитникът Михаил Петров и нападателите Денис Гиведжови Стивън Гаоте са извикани в юношеския национален отбор до 17 години за квалификациите за Европейско първенство в Унгария срещу Босна и Херцеговина (25 октомври), Унгария (28 октомври) и Андора (31 октомври).