Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов коментира поражението от Черноморец в последна контрола на "сините“ преди мача за Суперкупата срещу Балкан.

"Позитивен мач. Ние с Бургас винаги така си играем. Малко прекалихме с емоциите днес, но се случва. Всеки иска да победи. Много полезна проверка. Не сме в състоянието, което трябва да сме, но надграждаме. Надявам се да сме ок в неделя. Не сме готови, но такава е програмата. Не успяха навреме да пристигнат американските състезатели, закъсняхме малко, но ще се борим и искаме да спечелим“, заяви той.

"Това е съставът, който ще играе срещу Балкан. Засега Алекс Симеонов е при нас. Надявам се да остане. Зависи от много неща. Предполагам, че ще играе“, добави още Ангелов.

"Паузата от три-четири месеца оказва влияние на всички играчи. Следя и другите отбори, нормално е. Гледа се крайния резултат, когато всички отбори са сработени. Нормално е нещата да не са ок, имаме няколко нови играчи. Не играем лошо, но се надявам да изчистим пропуските“, завърши треньорът на "сините".