Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро не скри разочарованието си от пропуснатата победа срещу Черно море. Срещата от седмия кръг на Първа лига завърши 1:1, а столичани не успяха да спечелят във второ поредно домакинство за първенство.

"Разочароващо е всеки път, когато ЦСКА не печели, особено у дома. Бяхме близо до победата, имахме положения да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем по-добре от гледна точка на динамиката", призна той.

"Доволен съм от първите 25 минути, но след това бяхме пасивни и на почивката говорихме по тази тема. През второто полувреме точно когато имахме ситуации за втори гол, ни изравниха", продължи специалистът.

"Нямахме 10 положения, а 3-4, но те бяха изключително чисти и трябваше да вкараме. Не печелим второ поредно домакинство и това е голям проблем. Търсим грешките и се надявам резултатите да се подобрят. Всеки ден търся решения, футболът не е математика, наука как да спечелиш. Но ние търсим начини как да бъдем по-добри. Сега съм по-добър треньор, отколкото бях преди 5 години. Знам, че резултатите не го показват, но със сигурност сега съм по-добър треньор", допълни Ел Маестро.