Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение до привържениците на клуба, че Павел Колев ще запази позицията си на изпълнителен директор. Преди това той бе едномесечно предизвестие, тъй като желаеше да напусне, но той и собствениците на "смърфовете" Адам Сотков и Христо Крушарски са постигнали споразумение, което да устройва и двете страни.

"Уважаеми локомотивци,

В навечерието на мача от 4-ия кръг на “Първа професионална лига" срещу “Левски" бихме искали да ви информираме, че след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на “Локомотив" г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски с Павел Колев и Илко Пиргов бе постигнато съгласие за организационната структура на клуба. Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив", a Антон Иванов - административен директор.

Колев и Пиргов заедно със старши-треньора Александър Томаш ще вземат стратегическите решения за развитието на клуба след финално одобрение от собствениците", гласи публикацията на пловдивчани на официалната им страница.

Утре вечер Локомотив Пловдив приема Левски от 21:15 часа.