Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски сподели първите си впечатления след победата с 2:1 над Левски на "Георги Аспарухов" в първия кръг на Първа лига. Според него първоначалният план е сработил, а днес съставът се е съобразил със силните страни на "сините".

"Тежък, труден мач за нас. За всеки отбор, който гостува тук. Предварително начертаният ни план сработи в голямата част. Имахме и късмет, но целта оправдава средствата. Обръщаме доста внимание на статичните положения, тренираме го това нещо. Дава ни предимство, особено срещу противници, които ни пресират и затварят", започна той.

"Виждам нов отбор, на който тази победа ще му е ценна за самочувствието, за да може да се надиграва. Днес бяхме малко по-предпазливи, играхме с по-малко риск, което улесни Левски в защитната фаза. Целта ни е да побеждаваме във всеки мач. Днес се съобразихме със силните страни на Левски, искахме да ги неутрализираме и тогава да акцентираме върху нашите", подчерта специалистът.

"Имаме двама нови в защитата, липсата на Ивайло Чочев си оказва влияние. Радвам се от постигнатия резултат, имаме нови хора, които не познават все още характера на българския шампионат. Какво ще кажа на собственика ли? Нищо няма да му казвам, той по принцип казва", добави Атанас Рибарски.