Ръководството на новака в Първа лига - Крумовград обяви, че домакинските срещи на отбора от следващия сезон ще се провеждат на тренировъчната база на Ботев Пловдив в Коматево.

Ето и официалната позиция на клуба без редакторска намеса:

"Уважаеми привърженици на ФК Крумовград,

Уважаеми футболни фенове,

През този сезон нашият клуб постигна историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките нива на българския футбол и напълно заслужено ще играем в елита.

Искаме да благодарим за пълната подкрепа на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и служители на клуба, дали всичко от себе си за този успех. Благодарим и на нашите привърженици за пълната подкрепа.

През следващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че вече работим по проект за тотална реконструкция на нашия стадион, за да отговаря на всички изисквания за футболни срещи от най- високо ниво и в най- скоро време отново ще можем да се върнем в нашия дом.

Искаме да се обърнем към всички привърженици на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че никога пред нас не е стояла целта и няма да домакинстваме на най-модерния и красив стадион в България - "Христо Ботев".

ФК Крумовград ще домакинства на Футболен комплекс Ботев 1912, където ще провежда само официалните си мачове. Тренировъчният процес на отбора ще се провежда на стадион "Пловдив".

Благодарим на ръководството на ПФК Ботев за това, че ще можем да играем официалните си мачове на Футболен комплекс Ботев 1912 и на Община Пловдив за възможността да се подготвяме на стадион "Пловдив."