Голям шампион по борба е депутатът, който е уличен в блудство. По-рано през деня "Фокус" ви съобщи, че Софийска градска прокуратура е предложила на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49-ото Народно събрание. 

Даниел Александров е роден на 13 септември 1991 година в град Дупница. Той е български състезател по класическа борба. Сребърен медалист в категория до 82 килограма на европейското първенство през 2020 година.

Сред другите му успехи са два бронзови медала от европейските шампионати през 2018 и 2019 година, както и бронзов медал от европейските игри в Баку през 2015 година.

Александров участва и на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година където отпада на осминафиналите.

Ето какво каза бившият спортист пред журналисти в София: "Всичко това, което излиза днес по мой адрес, на дъното на всичко това стои моят развод, който е вече от месец и половина, два. Опитах се да го запазя в тайна", каза пред журналисти народният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Александров.