Александър Везенков заяви, че все още нищо не е приключило във финалната серия от баскетболното първенство на Гърция при мъжете. В неделя Олимпиакос спечели първия мач срещу Панатинайкос със 73:70 и поведе с 1:0 победи.

"Историята е показала, че преди серията да е приключила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментно представяне. Започнахме мача с пълна концентрация, но не завършихме както трябва. Същото нещо се случи и срещу Фенербахче в Евролигата. Резултатът в момента е само 1:0", каза спортисти номер 1 на България за 2022 г.

"Срещу нас имаме страхотен отбор с много интелигентен треньор. Всички сме наясно, че няма да е лесно. Те играят защита подобна на тази на Фенербахче с един персонален мой пазач през цялото време. Знаем, че в тяхната зала ще бъде още по-трудно, но ние ще анализираме нашите грешки и ще сме още по-концентрирани. Бяхме солидни в нападение за три части. В защита направихме някои грешки, така че трябва да работим и върху това“, добави Най-полезния играч в Евролигата.