Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след загубата на неговия тим от Локомотив Пловдив. "Моряците" загубиха гостуването си на "смърфовете" с 2:1 и вече водят само с 1 точка в класирането.

"Няма как да не съжаляваме. Получи се равностоен мач, през първото полувреме стояхме добре. Локомотив вкара гол и след това се прибра. Успяхме да изравним, но после допуснахме гол от глупава дузпа. Димитър Илиев знае как да използва такива ситуации и вкараха гол“, сподели треньор номер 1 за сезона.

"Не ни достигна самочувствие. Трябваше да сме по-агресивни в случаите, в които контраатакувахме . Не го направихме и оставихме доста пролуки в защита. Не може опитни футболисти да допускат такива грешки, защото с тази точка си гарантирахме 5-ото място. Футболистите трябва да имат мотивация, по-голямата част показаха самочувствие. Всеки вярва в себе си, но не е достатъчно това да се случва само на тренировки. Не може като дойде мачът, да играеш чистичко и назад. Имахме достатъчно ситуации, за да вкараме още голове“.

"Ако срещуЛудогорец играем със страх, както го направихме днес, нищо няма да се получи", заяви настанвика на варненци.