Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след победата на неговия тим над Черно море. "Смърфовете" спечелиха домакинството си на "моряците" с 2:1 и скъсиха разликата между двата тима на 1 точка.

"Тази победа я постигнахме благодарение на футболистите. Всеки мач, в който успяваме е благодарение на футболистите, а когато не ни се получава има един виновник и това съм аз. Началото на мача не бе лесно, но с течение на времето намерихме верния ритъм. Играхме срещу доста добър отбор с доста добър треньор“, сподели Томаш.

"Най-важното е, че взехме максимума. Зарадвахме привърженциите, те го заслужават. Аз съм голям привърженик младите футболисти да играят, но трябва да си го заслужат. Моментът, в който дадеш даром, отиват от едната крайност в другата. Трябва да ги развиваме, не само да гледат в Instagram, да носят обувки като някои играчи и да си мислят, че имат същите качества като тях“, продължи специалистът.

"Предстои ни последен мач, най-вероятно ще дадем време на млади момчета, но първо ще го обсъдя с ръководството. Няма значение кой е на терена, трябва да защитаваме емблемата“, добави наставникът за последния мач от сезона срещу ЦСКА 1948 в Бистрица.