Временният старши треньор на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори преди утрешното гостуване на неговия тим на ЦСКА. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота от 18:00 часа на ст. "Българска армия".

Отборът от Бистрица заема 3-то място във временното класиране, с точка повече от Левски, който гостува на Лудогорец в събота.

"Очаквам дерби и да се противопоставим максимално ефективно, за да извлечем максимума. Мотивацията ни е единствено нашата цел - да победим и да спечелим бронзовите медали. Не се вълнуваме от целите на противника", заяви Рибарски

"Няма да кажа кой ще играе. Имаме известни кадрови проблеми, но не се фокусираме върху тях, а върху решението им. Ще изберем оптималния състав, с който разполагаме. Имам няколко варианта за партньор на Симеон Петров в защитата", коментира Рибарски на брифинга преди мача.

"Позитивно е, че ще има много хора по трибуните. За всеки футболист е мечта да играе пред пълен стадион. Спонсорът Цветомир Найденов иска победа във всеки мач, но този съперник е по-голям дразнител и емоцията ще бъде по-голяма", каза още Рибарски.