Бранителят на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан заяви, че играчите на "червените дяволи" не се притесняват от формата, в която се намира нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд.

Двата манчестърски отбора се изправят един срещу друг във финал за ФА Къп в събота от 17:00 часа българско време.

Норвежецът е голмайстор на "гражданите" с 52 гола във всички състезания в дебютния си сезон.

"Страх? Не, защо да ни е страх?", отговори Варан на въпрос дали той и неговите съотборници се притесняват от головата машина на шампионите, които преследват требъл - Висша лига, ФА Къп и Шампинска лига. 

"Всички сме наясно, че той е много класен играч, но те разполагат с отбор, който може да те изненада отвсякъде", каза още френският национал.

"Те могат да бележат от статични положения, с постепенни атаки и дълго притежание на топката, с бързо преливане при контраатаки. Връзката, която има Холанд особено с Кевин Де Бройне и неговите извеждащи подавания - това е нещо, което затруднява всеки защитник и отбор. Един от приоритетите ни е да прекъснем тази връзка", заяви Варан.

"Вярваме, че можем да спечелим. Но трябва да покажем високо ниво през цялото времетраене на мача, защото знаем, че всичко може да се промени за секунди", допълни той.