Нападателят на Арда Преслав Боруков сподели първите си мисли след победата на отбора си над Славия. Домакините постигнаха драматичен успех с 3:2, а Боруков вкара два гола. Според него кърджалии са имали късмет за разлика от предишни случаи през сезона.

"Искам да благодаря на съотборниците, целия щаб, защото минахме през тежки моменти. Доста пъти бяхме ощетявани и време беше да получим и ние късмет, и шанс. Доминирахме целия мач. Те само лежаха, бавеха и съм щастлив, че късметът беше на наша страна. Това е заслуга на целия клуб. Тук се работи с висок професионализъм. През сезона малки неща ни отбягваха. Предстои ни по-важен обаче, но мога да сваля шапка, че играем като финал всеки мач. Всички сме допринесли за тази победа. Просто така стана, че бях на точното място в точното време. Днес просто шансът ми се усмихна. Силно се надявам Ботев да не правят някакви изненади, нека си налагат повече юноши. Така трябва да бъде и ги призовавам да дадат шанс на тях", каза Боруков.

Арда и Славия са с по 55 точки на седмото място, което осигурява право на бараж за квалификациите в Лигата на конференциите през следващия сезон.