Ерик тен Хааг, треньор на Манчестър Юнайтед, направи анализ на сезона на "червените дяволи" по отношение на Прмеиърлийг. 

Клубът завърши на трето място с актив от 75 точки и ще играе в най-престижния европейски клубен футболен турнир - Шампионска лига.

Манчестър Юнайтед стигна до трофей - този за Купата на лигата, а на 3-и юни може купите да станат две след като "червените дяволи" излизат срещу градския съперник Манчестър Сити във финала за ФА Къп.

"Ние сме в правилна посока, но не сме там, където трябва да бъдем. Още имаме дълъг път да извървим. Има потенциал в този отбор и тези играчи", започна той.

"Показахме през сезона, че направихме прогрес. Това е комплимент за играчите и треньорите, защото работихме много, но трябва да направим инвестиции", каза още Тен Хаг.

"Клубът знае, че ако искаш да играеш за "Топ 4", да се бориш за трофеи в тази трудна лига трябва да инвестираш, защото в противен случай няма да имаш шанс, защото другите клубове ще го направят", категоричен е наставникът на "чевените дяволи".